drama365.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΙΕΘΝΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γερμανία-EURO 2024: Τι δήλωσε η ΥΠΕΣ για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος

Κοινοποίηση

Η ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που θα φιλοξενήσει η Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, έχει την υψηλότερη προτεραιότητα», δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών, Νάνσι Φέιζερ.

«Θα διασφαλίσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου θα γίνει ένα ασφαλές τουρνουά, για όλους στη χώρα μας και για τους καλεσμένους μας από όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι στην προστασία από τους χούλιγκαν, το έγκλημα και τις εξτρεμιστικές απειλές, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την προετοιμασία για σοβαρές καταιγίδες ή άλλα φυσικά γεγονότα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και οι προσδοκίες για αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στη χώρα μας είναι υψηλές», εξήγησε η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών.

«Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις 10 διοργανώτριες πόλεις Βερολίνο, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γκελζενκίρχεν, Αμβούργο, Κολωνία, Λειψία, Μόναχο και Στουτγάρδη, σε γήπεδα, δημόσιες παραστάσεις ή χώρους φιλάθλων, αλλά και πέραν αυτού», εξήγησε η Νάνσι Φέιζερ.

Πηγή: ATSH-DPA

Μετάφραση: Σταυρούλα Ευαγγέλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δράμα: Εργαστήρια στο πλαίσιο του «Ώρα να Μιλήσεις»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κατάφωρη παραβίαση της αρχής διαφάνειας η μη δημοσιοποίηση των θεμάτων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Δράμα: Μαθητές του ΕΠΑΛ Δοξάτου παράγουν ενέργεια από σταφύλια